Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i puszysty
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 91
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 8910
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 4720
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 30
Dziś do pracy.
Odsłon: 619
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 91
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 8910
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 4720
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 30
Dziś do pracy.
Odsłon: 619
Składniki
Margarynę rozpuścić i wystudzić. Jajka z cukrem ubić mikserem. Dodać mleko, przesianą mąkę z kakao i sodą oraz przyprawę do piernika. Mieszając dodaj powidła. Na koniec dodaj rozpuszczoną margarynę i dokładnie wymieszaj.
Blachę o wymiarach 30x20 wyłóż papierem do pieczenia i przełóż ciasto. Piec około 45 minut lub do suchego patyczka w temperaturze 180 st. Po upieczeniu i wystudzeniu polej rozpuszczoną czekoladą ze śmietaną i posyp wiórkami kokosowymi.