Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i puszysty
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 5
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 88
To nietypowy sposób na podanie zwykłych owoców. Na pewno zaskoczysz nim znajo...
Odsłon: 94
Nie ma nic lepszego na śniadanko niż pyszne chrupiące i jeszcze ciepłe bułki...
Odsłon: 87
Brukiew jest idealna dla osób dbających o kondycję skóry, włosów i paznokci....
Odsłon: 5
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 88
To nietypowy sposób na podanie zwykłych owoców. Na pewno zaskoczysz nim znajo...
Odsłon: 94
Nie ma nic lepszego na śniadanko niż pyszne chrupiące i jeszcze ciepłe bułki...
Odsłon: 87
Składniki
Margarynę rozpuścić i wystudzić. Jajka z cukrem ubić mikserem. Dodać mleko, przesianą mąkę z kakao i sodą oraz przyprawę do piernika. Mieszając dodaj powidła. Na koniec dodaj rozpuszczoną margarynę i dokładnie wymieszaj.
Blachę o wymiarach 30x20 wyłóż papierem do pieczenia i przełóż ciasto. Piec około 45 minut lub do suchego patyczka w temperaturze 180 st. Po upieczeniu i wystudzeniu polej rozpuszczoną czekoladą ze śmietaną i posyp wiórkami kokosowymi.