Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny i puszysty
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 270
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 239
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 49
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 57
Truskawkowy sezon czas zacząć! A czy jest coś lepszego niż połączenie soczyst...
Odsłon: 270
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 239
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 49
Wyborne pierogi z cieniusieńkim i delikatnym ciastem pierogowym. Proporcje na...
Odsłon: 57
Składniki
Margarynę rozpuścić i wystudzić. Jajka z cukrem ubić mikserem. Dodać mleko, przesianą mąkę z kakao i sodą oraz przyprawę do piernika. Mieszając dodaj powidła. Na koniec dodaj rozpuszczoną margarynę i dokładnie wymieszaj.
Blachę o wymiarach 30x20 wyłóż papierem do pieczenia i przełóż ciasto. Piec około 45 minut lub do suchego patyczka w temperaturze 180 st. Po upieczeniu i wystudzeniu polej rozpuszczoną czekoladą ze śmietaną i posyp wiórkami kokosowymi.