Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 145
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 493
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 75
Polecam.
Odsłon: 606
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 901
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 145
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 493
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 75
Polecam.
Odsłon: 606
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 901
Składniki
Margarynę rozpuścić i wystudzić. Jajka z cukrem ubić mikserem. Dodać mleko, przesianą mąkę z kakao i sodą oraz przyprawę do piernika. Mieszając dodaj powidła. Na koniec dodaj rozpuszczoną margarynę i dokładnie wymieszaj.
Blachę o wymiarach 30x20 wyłóż papierem do pieczenia i przełóż ciasto. Piec około 45 minut lub do suchego patyczka w temperaturze 180 st. Po upieczeniu i wystudzeniu polej rozpuszczoną czekoladą ze śmietaną i posyp wiórkami kokosowymi.