Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne,jesienne ciasto.Jest to przepis mojej mamy.POLECAM!
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 805
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 143
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2835
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 227
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 805
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 937
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 143
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2835
Składniki
Margaryne utrzeć z cukrem.Dodać mąkę,jaja,śmietanę.Wymieszać.Następnie połączyć z budyniem i proszkiem do pieczenia-ciasto powinno być gęste.Wyłożyć na blachę,ułożyć na nim połówki śliwek bez pestek. Piec w temperaturze170*C ok.40min.