Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne,jesienne ciasto.Jest to przepis mojej mamy.POLECAM!
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116600
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7975
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3006
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1542
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1293
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116600
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7975
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3006
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1542
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1293
Składniki
Margaryne utrzeć z cukrem.Dodać mąkę,jaja,śmietanę.Wymieszać.Następnie połączyć z budyniem i proszkiem do pieczenia-ciasto powinno być gęste.Wyłożyć na blachę,ułożyć na nim połówki śliwek bez pestek. Piec w temperaturze170*C ok.40min.