Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne,jesienne ciasto.Jest to przepis mojej mamy.POLECAM!
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14264
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19404
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13113
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1761
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14264
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19404
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13113
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1761
Składniki
Margaryne utrzeć z cukrem.Dodać mąkę,jaja,śmietanę.Wymieszać.Następnie połączyć z budyniem i proszkiem do pieczenia-ciasto powinno być gęste.Wyłożyć na blachę,ułożyć na nim połówki śliwek bez pestek. Piec w temperaturze170*C ok.40min.