Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne,jesienne ciasto.Jest to przepis mojej mamy.POLECAM!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8423
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 511
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8423
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 511
Składniki
Margaryne utrzeć z cukrem.Dodać mąkę,jaja,śmietanę.Wymieszać.Następnie połączyć z budyniem i proszkiem do pieczenia-ciasto powinno być gęste.Wyłożyć na blachę,ułożyć na nim połówki śliwek bez pestek. Piec w temperaturze170*C ok.40min.