Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezawodna, lepsza od gotowych
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 313
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1663
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 313
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1663
Składniki
Margarynę, cukier i kakao podgrzewamy mieszając na malutkim gazie, najlepiej w wąskim, wysokim garnuszku. Przygotowujemy mikser.Kiedy składniki się rozpuszczą zdejmujemy z ognia, wbijamy całe jajo i natychmiast miksujemy, aż zgęstnieje i polewamy ciasto lub lody czy desery.