Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezawodna, lepsza od gotowych
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19396
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13112
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1759
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232232
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19396
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13112
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1759
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232232
Składniki
Margarynę, cukier i kakao podgrzewamy mieszając na malutkim gazie, najlepiej w wąskim, wysokim garnuszku. Przygotowujemy mikser.Kiedy składniki się rozpuszczą zdejmujemy z ognia, wbijamy całe jajo i natychmiast miksujemy, aż zgęstnieje i polewamy ciasto lub lody czy desery.