Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezawodna, lepsza od gotowych
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8425
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 513
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8425
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 513
Składniki
Margarynę, cukier i kakao podgrzewamy mieszając na malutkim gazie, najlepiej w wąskim, wysokim garnuszku. Przygotowujemy mikser.Kiedy składniki się rozpuszczą zdejmujemy z ognia, wbijamy całe jajo i natychmiast miksujemy, aż zgęstnieje i polewamy ciasto lub lody czy desery.