Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Przepis na jabłecznik"
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 245
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 127
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 634
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 245
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 127
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 634
Składniki
Jabłka obierz, pokrój w plastry. Podlej wodą, dodaj łyżkę cukru, posyp cynamonem, przesmaż.
Białka ubij z cukrami. Ubijaj, dodając żółtka, olej, mąki, proszek i margarynę. 3/4 ciasta wyłóż blachę.
Piecz 20 minut w temp. 180°C. Wyłóż jabłka, przykryj pozostałym ciastem. Piecz jeszcze 40 minut.
<strong>Czas przygotowania 80 min. Ilość porcji 12. Cena za porcję 1 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie