Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Przepis na jabłecznik"
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10473
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336803
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4435
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424038
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10473
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336803
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4435
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424038
Składniki
Jabłka obierz, pokrój w plastry. Podlej wodą, dodaj łyżkę cukru, posyp cynamonem, przesmaż.
Białka ubij z cukrami. Ubijaj, dodając żółtka, olej, mąki, proszek i margarynę. 3/4 ciasta wyłóż blachę.
Piecz 20 minut w temp. 180°C. Wyłóż jabłka, przykryj pozostałym ciastem. Piecz jeszcze 40 minut.
<strong>Czas przygotowania 80 min. Ilość porcji 12. Cena za porcję 1 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie