Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ptasie mleczko trzykolorowe"
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 348
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 365
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 327
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 142
To mój ulubiony sposób na przyrządzenie młodej kapusty a zrobienie jej zajmuj...
Odsłon: 348
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 365
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 327
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 142
Składniki
Jedną galaretkę rozpuść w szklance wrzącej wody. Ostudź. Szklankę mleka ubij na puszystą pianę.
Dodaj tężejącą galaretkę, dokładnie wymieszaj. Wlej do pucharków lub salaterek.
W ten sam sposób przygotuj pozostałe galaretki, rozpuszczając je w szklance wody i mieszając ze szklanką ubitego mleka.
Wylej kolejne warstwy na już zastygniętą warstwę pierwszą. Schłodź.Źródło: Chwila dla Ciebie