Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Ptasie mleczko trzykolorowe"
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3711
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2034
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5436
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5480
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3711
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2034
Tradycyjne kotlety schabowe w nieco innym wydaniu. Jest to danie łatwe w przy...
Odsłon: 5436
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 5480
Składniki
Jedną galaretkę rozpuść w szklance wrzącej wody. Ostudź. Szklankę mleka ubij na puszystą pianę.
Dodaj tężejącą galaretkę, dokładnie wymieszaj. Wlej do pucharków lub salaterek.
W ten sam sposób przygotuj pozostałe galaretki, rozpuszczając je w szklance wody i mieszając ze szklanką ubitego mleka.
Wylej kolejne warstwy na już zastygniętą warstwę pierwszą. Schłodź.Źródło: Chwila dla Ciebie