Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3918
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19876
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3005
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4191
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3918
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19876
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 3005
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4191
Składniki
Ciasto: Zagnieść ciasto, dokładnie połączyć składniki. Wyłożyć na brytfanę rozkładając ciasto na wysokość 2cm po brzegach brytfany. Ser: Cukier, żółtka, budyń utrzeć mikserem, dodać ser. Po dokładnym zmiksowaniu dodać mleko. Wlać masę (jest rzadka!) na ciasto, wstawić do piekarnika i piec w temp 200 stopni około30min. Z pozostałych białek ubić pianę, dodać 5 łyżek cukru, 2 łyzki wiórków kokosowych. Ostrożnie wyjąć ciasto z piekarnika, Wyłozyć na nie pianę i piec około 10 min. Gorący sernik posypać czekoladą. Nie kroić na ciepło!