Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik na zimno z wykorzystaniem pysznych ciasteczek golden oreo, aksamitnego sera i świeżych, słodkich truskawek.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34122
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1302
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113573
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34122
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1302
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113573
Składniki
Ciastka oddzielić od kremu i zmiksować w malakserze.Połączyć z masłem i wyłożyć na dno blachy wyłożonej papierem do pieczenia.włożyć do lodówki.
Agar rozpuścić w wodzie.Ser biały zmiksować z cukrem,kremem z ciastek i sokiem z cytryny.dodać tężejący agar i połączyć na jednolitą masę. wylać na przygotowany spód i włożyć do lodówki.
Śmietankę zmiksować z serem mascarpone. Udekorować ciasto kremem i truskawkami.