Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i szybkie do wykonania, bez piekarnika, smaczne
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 1140
Kiedy przejedzą ci się świąteczne makowce i pierniki, pomyśl o lekkim cieście...
Odsłon: 1318
Puszysty sernik na spodzie Twix łączy w sobie kremową, delikatną konsystencję...
Odsłon: 585
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 1140
Kiedy przejedzą ci się świąteczne makowce i pierniki, pomyśl o lekkim cieście...
Odsłon: 1318
Puszysty sernik na spodzie Twix łączy w sobie kremową, delikatną konsystencję...
Odsłon: 585
Składniki
Rozpuścić galaretkę, odstawić do stężenia. Żelatynę rozpuścić w zagotowanym mleku. Na spód tortownicy wyłożyć biszkopty. Rozpuszczoną żelatynę wymieszać z serkami. Do powstałej masy dodać owoce oraz przełożyć ją do tortownicy. Całość posypać płatkami czekoladowymi i zalać galaretką. Włożyć do lodówki.