Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i szybkie do wykonania, bez piekarnika, smaczne
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 707
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36422
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 1270
To proste rogaliki z ciasta drożdżowego, najlepsze jakie jadłam, nadziewane u...
Odsłon: 707
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36422
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 1270
Składniki
Rozpuścić galaretkę, odstawić do stężenia. Żelatynę rozpuścić w zagotowanym mleku. Na spód tortownicy wyłożyć biszkopty. Rozpuszczoną żelatynę wymieszać z serkami. Do powstałej masy dodać owoce oraz przełożyć ją do tortownicy. Całość posypać płatkami czekoladowymi i zalać galaretką. Włożyć do lodówki.