Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 364
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
1/ ZAGOTOWAĆ 1 SZKL.CUKRU,1 KOSTKĘ MARG.,WODĘ,KAKAO,ALKOCHOL.GOTOWAĆ PRZEZ 2 MINUTY POCZYM ODLAĆ NIEPEŁNĄ SZKLANKĘ NA POLEWĘ.WYSTUDZIĆ.POCZYM DODAĆ 2 SZKL. MĄKI,4 ŻÓŁTKA,PROSZEK DO PIECZENIA I WYMIESZAĆ DOKŁADNIE. 2/WYMIESZAĆ TWARÓG,4 ŻÓŁTKA 1/2SZKL. CUKRU,1/2 KOSTKI MIĘKIEGO MASŁA, 1 BUDYŃ I DOKŁADNIE WYMIESZAĆ 3/Z BIAŁEK UBIĆ PIANĘ POŁOWĘ DODAĆ DO CIASTA CIEMNEGO I WYMIESZAĆ A DRUGĄ DO BIAŁEGO WYMIESZAĆ.4/UKŁADAĆ NA WYSMAROWANĄ BLACHĘ WEDŁUG UPODOBANIA NA PRZEMIAN