Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 194
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2382
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 173
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 214
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 194
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2382
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 173
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 214
Składniki
1/ ZAGOTOWAĆ 1 SZKL.CUKRU,1 KOSTKĘ MARG.,WODĘ,KAKAO,ALKOCHOL.GOTOWAĆ PRZEZ 2 MINUTY POCZYM ODLAĆ NIEPEŁNĄ SZKLANKĘ NA POLEWĘ.WYSTUDZIĆ.POCZYM DODAĆ 2 SZKL. MĄKI,4 ŻÓŁTKA,PROSZEK DO PIECZENIA I WYMIESZAĆ DOKŁADNIE. 2/WYMIESZAĆ TWARÓG,4 ŻÓŁTKA 1/2SZKL. CUKRU,1/2 KOSTKI MIĘKIEGO MASŁA, 1 BUDYŃ I DOKŁADNIE WYMIESZAĆ 3/Z BIAŁEK UBIĆ PIANĘ POŁOWĘ DODAĆ DO CIASTA CIEMNEGO I WYMIESZAĆ A DRUGĄ DO BIAŁEGO WYMIESZAĆ.4/UKŁADAĆ NA WYSMAROWANĄ BLACHĘ WEDŁUG UPODOBANIA NA PRZEMIAN