Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Słodko-kwaśne ciasto z agrestem"
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1230
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 42
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1272
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 209
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1230
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 42
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1272
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 209
Składniki
Przepis przysłała Elżbieta Staniak z Żyrardowa.
Agrest nakłuj, zalej sokiem jabłkowym, duś 10-15 min. Zmiksuj. Wsyp cukier i galaretki, rozpuść. Mus ostudź.
Ciasto: białka ubij, dodając cukier. Połącz z żółtkami i resztą składników. Piecz ok. 30 min w 180°C. Ciasto ostudź, przekrój na pół, przełóż musem.Źródło: Chwila dla Ciebie