Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Słodko-kwaśne ciasto z agrestem"
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 736
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424840
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10662
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 736
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424840
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10662
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336938
Składniki
Przepis przysłała Elżbieta Staniak z Żyrardowa.
Agrest nakłuj, zalej sokiem jabłkowym, duś 10-15 min. Zmiksuj. Wsyp cukier i galaretki, rozpuść. Mus ostudź.
Ciasto: białka ubij, dodając cukier. Połącz z żółtkami i resztą składników. Piecz ok. 30 min w 180°C. Ciasto ostudź, przekrój na pół, przełóż musem.Źródło: Chwila dla Ciebie