Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Słodko-kwaśne ciasto z agrestem"
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4805
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13046
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5763
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7343
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4805
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13046
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5763
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7343
Składniki
Przepis przysłała Elżbieta Staniak z Żyrardowa.
Agrest nakłuj, zalej sokiem jabłkowym, duś 10-15 min. Zmiksuj. Wsyp cukier i galaretki, rozpuść. Mus ostudź.
Ciasto: białka ubij, dodając cukier. Połącz z żółtkami i resztą składników. Piecz ok. 30 min w 180°C. Ciasto ostudź, przekrój na pół, przełóż musem.Źródło: Chwila dla Ciebie