Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny deser - bardzo prosty w przygotowaniu
robot kuchenny
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1957
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2635
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1957
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1640
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2635
Składniki
Serek mascarpone ubić z cukrem pudrem. Biszkopty maczać w kawie z Amaretto i po ułożeniu jednej warstwy posmarować powstałym kremem. Potem kolejną warstwę biszkoptów i ponownie krem. Na koniec posypać startą gorzką czekoladą. Postawić na kilka godzin do lodówki.