Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tiramisu – kawowy pocałunek"
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1588
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 963
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1588
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 963
Składniki
Śmietanę ubij na sztywno z cukrem pudrem. Dodaj mascarpone i zmiksuj. Biszkopty namocz w kawie i włóż do pucharków. Ułóż na nich przygotowaną masę i posyp kakao. Powtórz czynność jeszcze raz i schłodź deser w lodówce.
<strong>Róża Turok z Zielonej Góry</strong>Źródło: Super TV