Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tiramisu – kawowy pocałunek"
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1584
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1345
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1399
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1355
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1584
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1345
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1399
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1355
Składniki
Śmietanę ubij na sztywno z cukrem pudrem. Dodaj mascarpone i zmiksuj. Biszkopty namocz w kawie i włóż do pucharków. Ułóż na nich przygotowaną masę i posyp kakao. Powtórz czynność jeszcze raz i schłodź deser w lodówce.
<strong>Róża Turok z Zielonej Góry</strong>Źródło: Super TV