Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Torcik kokosowy z malinami"
Propozycja na ryż na sypko do potraw chińskich i nie tylko. Tak przygotowany...
Odsłon: 30
U mnie sezon na rabarbar trwa dalej, polecam pyszne i puszyste ciasto z rabar...
Odsłon: 4192
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 577
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 670
Propozycja na ryż na sypko do potraw chińskich i nie tylko. Tak przygotowany...
Odsłon: 30
U mnie sezon na rabarbar trwa dalej, polecam pyszne i puszyste ciasto z rabar...
Odsłon: 4192
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 577
Polecam. Zawsze szybko znika ze stołu.
Odsłon: 670
Składniki
Przepis przysłała Joanna Machynia z Gorlic.
Masło stop, ciastka pokrusz, wymieszaj. Ułóż w małej tortownicy. Schłodź. Mleko mocno podgrzej, rozpuść żelatynę. Ostudź, połącz z mleczkiem kokosowym i cukrem pudrem. Na spodzie ułóż połowę malin, rozsmaruj masę kokosową, schłodź. Ułóż resztę malin, zalej tężejącą galaretką, rozpuszczoną w półtorej szklanki wody.Źródło: Chwila dla Ciebie