Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Torcik z zapiekanymi brzoskwiniami"
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 827
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5777
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9593
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 276
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 827
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5777
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9593
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 276
Składniki
Białka schłodź, połącz z octem i sokiem z pomarańczy. Ubij na sztywno z cukrem i cukrem waniliowym. Wymieszaj z mąką ziemniaczaną.
Dwie tortownice wyłóż pergaminem. Na spodach rozsmaruj po porcji masy. W jednym blacie na środku zrób wgłębienie. Susz 60 minut w 100oC.
Brzoskwinie rozetnij, usuń pestki. Miąższ potnij na cząstki, posmaruj masłem. Piecz 15 minut w temp. 180oC.
Śmietanę ubij z cukrem pudrem i zagęstnikiem. Przełóż nią zimne blaty. Na torciku ułóż brzoskwinie. Udekoruj melisą i cukrem pudrem.Źródło: Naj