Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tort brzoskwiniowy"
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 373
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1428
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja osobiście uwielbiam piec...
Odsłon: 5600
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 271
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 373
Na stole świątecznym nie może jej zabraknąć.
Odsłon: 1428
Nie ma to jak domowe ciasta zgodzicie się ze mną? ja osobiście uwielbiam piec...
Odsłon: 5600
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 271
Składniki
Ubij białka, dodaj pozostałe . Upiecz biszkopt. Ostudź, przekrój na 3 krążki.
Krem: ubij śmietanę z łyżką cukru, podziel na 2 części. Do jednej dodaj rozpuszczoną galaretkę oraz brzoskwinie, do drugiej – żelatynę i 2 łyżki cukru. Na ciasto nałóż krem owocowy, przykryj drugim plackiem.
Nugat: stop masło, wsyp wiórki i cukier. Smaż chwilę, wlej miód. Zimny wyłóż na wierzch tortu. Nakryj trzecim krążkiem, udekoruj.
Porcje 15, 95 min, Cena 2,20 zł, Kalorie 470Źródło: Bella Relaks