Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Tort brzoskwiniowy"
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 335
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1750
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 345
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 335
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1750
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 345
Składniki
Ubij białka, dodaj pozostałe . Upiecz biszkopt. Ostudź, przekrój na 3 krążki.
Krem: ubij śmietanę z łyżką cukru, podziel na 2 części. Do jednej dodaj rozpuszczoną galaretkę oraz brzoskwinie, do drugiej – żelatynę i 2 łyżki cukru. Na ciasto nałóż krem owocowy, przykryj drugim plackiem.
Nugat: stop masło, wsyp wiórki i cukier. Smaż chwilę, wlej miód. Zimny wyłóż na wierzch tortu. Nakryj trzecim krążkiem, udekoruj.
Porcje 15, 95 min, Cena 2,20 zł, Kalorie 470Źródło: Bella Relaks