Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 413874
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2192
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 413874
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2192
Składniki
MIĘSKO KROIMY W KOSTKĘ PRZYPRAWIAMY PRZYPRAWA DO MIĘS Z KNORRA, SŁODKĄ PAPRYKĄ I PIEPRZEM I PODSMAŻAMY NA MARGARYNIE, NASTĘPNIE PRZEKŁADAMY DO GARNKA ZALEWAMY WODA I GOTUJEMY W TYM CZASIE CUKINIE KROIMY W DUŻE SŁUPKI I SMAŻYMY NA PATELNI AŻ ZACZNIE SIĘ ROZWARSTWIAĆ NASTĘPNIE DODAJEMY CEBULE POKROJONĄ W PIÓRKA I JESZCZE KILKA MINUT PODSMAŻAMY PO CZYM DODAJEMY JE DO GARNKA W KTÓRYM MAMY MIĘSO
PO ZAGOTOWANIU DODAJEMY PRZECIER POMIDOROWY I WCIERAMY NA GRUBYCH OCZKACH MARCHEWKĘ
NA KONIEC DOPRAWIAMY PIEPRZEM I VEGETĄ WG UZNANIA