Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113063
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 787
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 588
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113063
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 787
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 588
Składniki
MIĘSKO KROIMY W KOSTKĘ PRZYPRAWIAMY PRZYPRAWA DO MIĘS Z KNORRA, SŁODKĄ PAPRYKĄ I PIEPRZEM I PODSMAŻAMY NA MARGARYNIE, NASTĘPNIE PRZEKŁADAMY DO GARNKA ZALEWAMY WODA I GOTUJEMY W TYM CZASIE CUKINIE KROIMY W DUŻE SŁUPKI I SMAŻYMY NA PATELNI AŻ ZACZNIE SIĘ ROZWARSTWIAĆ NASTĘPNIE DODAJEMY CEBULE POKROJONĄ W PIÓRKA I JESZCZE KILKA MINUT PODSMAŻAMY PO CZYM DODAJEMY JE DO GARNKA W KTÓRYM MAMY MIĘSO
PO ZAGOTOWANIU DODAJEMY PRZECIER POMIDOROWY I WCIERAMY NA GRUBYCH OCZKACH MARCHEWKĘ
NA KONIEC DOPRAWIAMY PIEPRZEM I VEGETĄ WG UZNANIA