Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prawdziwy bigos z młodej kapusty z przepisu mojej mamy.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15698
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4728
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 395
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15698
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4728
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 395
Składniki
Przygotowujemy produkty
Szatkujemy kapustę i wsadzamy do garnka z osoloną wodą. Gotujemy do miękkości i odlewamy wodę.
W tym czasie pokrojoną kiełbasę smażymy na patelni oraz rozpuszczamy kostki w ciepłej wodzie (w ok 1/3 szklanki wody).
Wszystko mieszamy razem. Dodajemy koncentrat i doprawiamy do smaku. Smacznego!