Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nasze babcie mówiły nam by nie wyjmować biszkoptu z piekarnika dopóki nie wystygnie. To mit. Można, a nawet trzeba, inaczej. Przedstawiona przeze mnie metoda jest "naukowa" i działa bezbłędnie.
Serniki jest bardzo puszysty. Dość mocno wyrasta więc należy użyć wysokiej...
Odsłon: 18063
Pyszny, puszysty, delikatny i lekki sernik upieczony na krakersach, posypany...
Odsłon: 18731
Piwo deserowe z galaretek, bezalkoholowe. Polecam nawet dla kierowców i małyc...
Odsłon: 80
Dzisiejsza zapiekanka przygotowana na obiad. Zapiekanka z ziemniaków, kiełbas...
Odsłon: 202
Piwo deserowe z galaretek, bezalkoholowe. Polecam nawet dla kierowców i małyc...
Odsłon: 80
Dzisiejsza zapiekanka przygotowana na obiad. Zapiekanka z ziemniaków, kiełbas...
Odsłon: 202
Składniki
Chwilę po upieczeniu, jeszcze gorący wyjmiesz z piekarnika i zrzucisz go z kilkudziesięciu centymetrów na wyłożony ściereczką blat. Warto zrobić to z pewną werwą. Można powtórzyć ale nie warto robić tego wielokrotnie ponieważ można osiągnąć efekt przeciwny. Następnie zostawić do wystygnięcia poza piekarnikiem.
Jeśli chcesz zobaczyć jak upiec cały, pyszny, aksamitny i nieopadający biszkopt zerknij na mój przepis tutaj: https://smaker.pl/przepis-najlepszy-puszysty-mega-aksamitny-i-nieopadajacy-biszkopt-na-tort,174399,szybkaiokienko.html
Przepisy Dania główne
Dania główne
Roladki z masłem i pieczarkami
Dania główne
Mini Tortille
Dania główne
Zapiekanka ziemniaczana
Dania główne
Włoski gulasz wołowy
Roladki z masłem i pieczarkami
Poszukujesz sprawdzonego przepisu na smakowite danie obiadowe, proste w przyg...
Odsłon: 157
Mini Tortille
Jako, że pięknie dziś tak słońce świeciło pięknie za oknem .... Hiszpańskie m...
Odsłon: 44