Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nasze babcie mówiły nam by nie wyjmować biszkoptu z piekarnika dopóki nie wystygnie. To mit. Można, a nawet trzeba, inaczej. Przedstawiona przeze mnie metoda jest "naukowa" i działa bezbłędnie.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 859
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 53
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2115
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4122
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 859
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 53
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2115
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4122
Składniki
Chwilę po upieczeniu, jeszcze gorący wyjmiesz z piekarnika i zrzucisz go z kilkudziesięciu centymetrów na wyłożony ściereczką blat. Warto zrobić to z pewną werwą. Można powtórzyć ale nie warto robić tego wielokrotnie ponieważ można osiągnąć efekt przeciwny. Następnie zostawić do wystygnięcia poza piekarnikiem.
Jeśli chcesz zobaczyć jak upiec cały, pyszny, aksamitny i nieopadający biszkopt zerknij na mój przepis tutaj: https://smaker.pl/przepis-najlepszy-puszysty-mega-aksamitny-i-nieopadajacy-biszkopt-na-tort,174399,szybkaiokienko.html