Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczny sposób na drugie danie z nutką egzotyki. Sprawdzi się również jako przystawka czy sałatka.
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2783
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1313
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 763
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 107
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2783
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1313
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 763
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 107
Składniki
Ugotować makaron (najlepiej muszelki).
W czasie gotowania makaronu uszykować miskę, wrzucić odsączoną kukurydzę, majonez (według uznania), posypać wszystko papryką - następnie wymieszać.
Po odcedzeniu - makaron przerzucić do miski, skropić sokiem z pomarańczy, dodać tuńczyka, oliwki, wszystko przemieszać. Smacznego