Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczny sposób na drugie danie z nutką egzotyki. Sprawdzi się również jako przystawka czy sałatka.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4805
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13040
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5762
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7339
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4805
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13040
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5762
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7339
Składniki
Ugotować makaron (najlepiej muszelki).
W czasie gotowania makaronu uszykować miskę, wrzucić odsączoną kukurydzę, majonez (według uznania), posypać wszystko papryką - następnie wymieszać.
Po odcedzeniu - makaron przerzucić do miski, skropić sokiem z pomarańczy, dodać tuńczyka, oliwki, wszystko przemieszać. Smacznego