Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424814
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10649
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336936
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4749
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424814
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10649
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336936
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4749
Składniki
Sól, pieprz, ziele angielskie, jałowiec, czosnek, liście laurowe rozgnieć w moździerzu i natrzyj nimi boczek. Odstaw na 3 dni do lodówki. Po tym czasie wyjmij go i umyj. Zrób nową mieszankę ziół i natrzyj nią mięso, obłóż gałązkami rozmarynu.
Wstaw do piekarnika nagrzanego do 210 °C i piecz 15 minut. Zmniejsz temperaturę do 180 °C i piecz kolejne 10 minut. Boczek polej piwem i piecz 40 minut.Źródło: Na żywo