Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Bruschetta z wiśniami w sosie balsamicznym i z kozim serem"
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10671
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4794
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 901
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9099
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10671
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4794
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 901
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9099
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1346
Składniki
10 minut • 4 porcje • 180 kcal/porcja • 2,25 zł/porcja
W garnku wymieszaj wiśnie, ocet balsamiczny, oliwę i zioła.
Zgrilluj na patelni kromki bagietki.
Na każdą nakładaj porcję koziego sera i wymieszane w dressingu wiśnie. Posyp grzanki świeżo zmielonym pieprzem.
Żeby przełamać kwaskowaty smak wiśni, możesz połączyć ocet balsamiczny z łyżeczką miodu. A dodatek kolendry sprawi, że grzanki będą miały niezwykły aromat.
Jeżeli nie przepadasz za kozim serem, łatwo zastąpisz go kremowym serkiem (Piątnica, Bieluch) lub mascarpone.Źródło: Olivia