Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubię jedno garnkowe potrawy. Smaki świata.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8098
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 387
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8098
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 387
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć na tłuszczu do szklistości dodać mięso mielone , czosnek przeciśnięty przez praskę i smażyć aż będzie miękkie - zmieni kolor .Dodać odsączoną kukurydzę, przecier pomidorowy 2 minuty smażymy + pomidory i przyprawę meksykańską.Gotujemy wszystko jakieś 10 minut. Gotowe.
SMACZNEGO.