Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Dorada pieczona z warzywami"
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 115703
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7881
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2972
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1379
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1240
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 115703
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 7881
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 2972
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1379
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1240
Składniki
Ryby umyj i osusz ręcznikiem papierowym. W miseczce wymieszaj masło, bułkę tartą, posiekaną pietruszkę, listki szałwii, pokrojony czosnek i wino. Wszystko dokładnie wymieszaj na pastę. Rybę posól od zewnątrz i w środku. Wypełnij farszem. Zepnij wykałaczkami. Natrzyj rybę sokiem z cytryny, pieprzem i czosnkiem.
Brytfankę wysmaruj masłem. Ułóż w niej ryby, piecz 30 minut w temp. 180°C. Posiekaj cebulę, szczypiorek, pomidora, paprykę i obranego ogórka. Posyp solą, pieprzem, skrop sokiem z cytryny. Rybę podawaj z sałatką i ryżem.
Czas przygotowania: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień