Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Dorada pieczona z warzywami"
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 153
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 630
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 501
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 153
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 630
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 501
Składniki
Ryby umyj i osusz ręcznikiem papierowym. W miseczce wymieszaj masło, bułkę tartą, posiekaną pietruszkę, listki szałwii, pokrojony czosnek i wino. Wszystko dokładnie wymieszaj na pastę. Rybę posól od zewnątrz i w środku. Wypełnij farszem. Zepnij wykałaczkami. Natrzyj rybę sokiem z cytryny, pieprzem i czosnkiem.
Brytfankę wysmaruj masłem. Ułóż w niej ryby, piecz 30 minut w temp. 180°C. Posiekaj cebulę, szczypiorek, pomidora, paprykę i obranego ogórka. Posyp solą, pieprzem, skrop sokiem z cytryny. Rybę podawaj z sałatką i ryżem.
Czas przygotowania: około godzinyŹródło: Dobry Tydzień