Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Dorsz faszerowany"
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3300
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 263
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3300
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 263
Składniki
Rybę umyj, osusz papierowym ręcznikiem kuchennym. Oprósz solą i pieprzem. Skrop sokiem wyciśniętym z cytryny i włóż do lodówki na około pół godziny.
Cebulę obierz z łupin i pokrój w piórka. Pap rykę umyj i potnij w cienkie paski. Oliwki i suszone pomidory poszatkuj na plasterki. Czosnek przeciśnij przez praskę.
Na rozgrzanym maśle zeszklij cebulę i czosnek, do- daj paprykę, oliwki i pomidory. Dopraw solą i pieprzem.
Nałóż farsz na filety i zwiń je w roladki.
Przełóż do naczynia żaroodpornego. Piecz 30 minut w piekar niku nagrzanym do 200°C.
Podawaj z ryżem z kurkumą.Źródło: Telemax