Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 1 Ocena: 0
Dodano: 17.05.2009
Odsłon: 354
3-4 os. | > 60 min | średnie | przystępne |
Mięso pokroić w kostkę i posypać przyprawą do gulaszu. Do garnka wlać wodę wsypać dynię pokrojoną w kostkę , ogórki pokrojone w paski i pieczarki pokrojone w talarki niezbyt drobno i gotować .Po 20-tu minutach na rozgrzanym tłuszczu podsmażyć mięso i bez tłuszczu i wrzucić do garnka, na pozostałym tłuszczu podsmażyć pokrojoną w talarki cebulę. Gdy się zeszkli i lekko podsmaży wrzucić do garnka. Następnie dodać pozostałe składniki i gotować do miękkości. Poczym odparować trochę wody i zagęścić wodą mąką i śmietaną
Na skróty
Komentarze do przepisu (0)