Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1540
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 795
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1540
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 795
Składniki
Czosnek posiekać podsmażyć na oleju, dodać mrożony szpinak podsmażyć, następnie dusić aż woda odparuje dodać łyżkę mleka podusić jeszcze moment przyprawić. Odstawić do lekkiego wystudzenia. Następnie połączyć z serem. Podawać jako farsz do naleśników. Smacznego:)