Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31306
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14507
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1385
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31306
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 14507
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1385
Składniki
Czosnek posiekać podsmażyć na oleju, dodać mrożony szpinak podsmażyć, następnie dusić aż woda odparuje dodać łyżkę mleka podusić jeszcze moment przyprawić. Odstawić do lekkiego wystudzenia. Następnie połączyć z serem. Podawać jako farsz do naleśników. Smacznego:)