Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Faszerowane pieczarki"
Dzisiaj zachęcam Was do spróbowania zrobienia samemu groszku ptysiowego. :) N...
Odsłon: 29
Pyszne i aromatyczne pierniczki które zaskakują każdemu Ja piekę je od lat i...
Odsłon: 202
Dzisiaj zachęcam Was do spróbowania zrobienia samemu groszku ptysiowego. :) N...
Odsłon: 29
Pyszne i aromatyczne pierniczki które zaskakują każdemu Ja piekę je od lat i...
Odsłon: 202
Składniki
Kapelusze skrop sokiem z cytryny, a ogonki posiekaj. Cebulę pokrój w drobniutką kosteczkę i razem z ogonkami podsmaż na łyżce masła.
Następnie wymieszaj z posiekanymi jajkami, bułką, natką i resztą masła. Masę przypraw solą i pieprzem. Kapelusze nadziewaj farszem i zapiekaj w piekarniku przez 20 minut.Źródło: Na żywo