Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Faszerowane pieczarki"
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 195
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 318
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 195
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 318
Składniki
Kapelusze skrop sokiem z cytryny, a ogonki posiekaj. Cebulę pokrój w drobniutką kosteczkę i razem z ogonkami podsmaż na łyżce masła.
Następnie wymieszaj z posiekanymi jajkami, bułką, natką i resztą masła. Masę przypraw solą i pieprzem. Kapelusze nadziewaj farszem i zapiekaj w piekarniku przez 20 minut.Źródło: Na żywo