Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Faszerowane pieczarki"
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11962
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 131
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8749
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155440
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1183
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11962
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 131
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8749
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155440
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1183
Składniki
Kapelusze skrop sokiem z cytryny, a ogonki posiekaj. Cebulę pokrój w drobniutką kosteczkę i razem z ogonkami podsmaż na łyżce masła.
Następnie wymieszaj z posiekanymi jajkami, bułką, natką i resztą masła. Masę przypraw solą i pieprzem. Kapelusze nadziewaj farszem i zapiekaj w piekarniku przez 20 minut.Źródło: Na żywo