Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna soczysta pierś z kurczaka idealna na obiad
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8473
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2967
Polecam.
Odsłon: 1723
Polecam.
Odsłon: 497
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8473
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2967
Polecam.
Odsłon: 1723
Polecam.
Odsłon: 497
Składniki
Jajka, majonez, mąkę i przyprawy łączymy razem aby powstało coś w postaci sosu. Filety myjemy, dzielimy, trochę rozbijamy i wkładamy do sosu. Najlepiej aby mięso siedziało w sosie jakiś czas więc można zrobić go dzień wcześniej ale już po godzinie powinno być ok. Na patelni rozgrzewamy olej i na gorący olej kładziemy filety nie otrząsając zbyt bardzo z sosu. Smażymy powoli na złoty kolor. Smacznego :)