Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna soczysta pierś z kurczaka idealna na obiad
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2182
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 146
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 254
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2182
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 146
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 254
Składniki
Jajka, majonez, mąkę i przyprawy łączymy razem aby powstało coś w postaci sosu. Filety myjemy, dzielimy, trochę rozbijamy i wkładamy do sosu. Najlepiej aby mięso siedziało w sosie jakiś czas więc można zrobić go dzień wcześniej ale już po godzinie powinno być ok. Na patelni rozgrzewamy olej i na gorący olej kładziemy filety nie otrząsając zbyt bardzo z sosu. Smażymy powoli na złoty kolor. Smacznego :)