Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 8082
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1112
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11365
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 430
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 8082
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1112
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11365
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 430
Składniki
Filety rozbić, jak na kotlety. Doprawić do smaku.
W naczyniu żaroodpornym wyłożyć folię aluminiową. Ułożyć na niej durowe kotlety.
na patelni podsmażyc pokrojone pieczarki z cebulką, doprawić. Wyłożyć je na kotlety.
Na pieczarki wyłożyć majonez ( ok. 1 łyżki na kotlet). Posypać grubą warstwą sera żółtego. Wstawić do piekarnika i piec ok. 20 min. w temp. 180-190 stopni.