Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336646
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3775
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422891
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2511
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336646
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3775
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422891
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2511
Składniki
Filety rozbić, jak na kotlety. Doprawić do smaku.
W naczyniu żaroodpornym wyłożyć folię aluminiową. Ułożyć na niej durowe kotlety.
na patelni podsmażyc pokrojone pieczarki z cebulką, doprawić. Wyłożyć je na kotlety.
Na pieczarki wyłożyć majonez ( ok. 1 łyżki na kotlet). Posypać grubą warstwą sera żółtego. Wstawić do piekarnika i piec ok. 20 min. w temp. 180-190 stopni.