Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414167
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2247
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414167
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2247
Składniki
Filety rozbić, jak na kotlety. Doprawić do smaku.
W naczyniu żaroodpornym wyłożyć folię aluminiową. Ułożyć na niej durowe kotlety.
na patelni podsmażyc pokrojone pieczarki z cebulką, doprawić. Wyłożyć je na kotlety.
Na pieczarki wyłożyć majonez ( ok. 1 łyżki na kotlet). Posypać grubą warstwą sera żółtego. Wstawić do piekarnika i piec ok. 20 min. w temp. 180-190 stopni.