Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6311
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1954
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6311
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1954
 
         
        Składniki
Filety rozbić, jak na kotlety. Doprawić do smaku.
W naczyniu żaroodpornym wyłożyć folię aluminiową. Ułożyć na niej durowe kotlety.
na patelni podsmażyc pokrojone pieczarki z cebulką, doprawić. Wyłożyć je na kotlety.
Na pieczarki wyłożyć majonez ( ok. 1 łyżki na kotlet). Posypać grubą warstwą sera żółtego. Wstawić do piekarnika i piec ok. 20 min. w temp. 180-190 stopni.