Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 219
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 769
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1816
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 162
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 238
Polecam.
Odsłon: 291
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 219
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 769
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1816
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 162
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 238
Polecam.
Odsłon: 291
Składniki
Ryż ugotować z solą, pieprzem i łyżeczką masła. Lekko rozmrożone filety pokroić w grube paski.W naczyniu żaroodpornym ułożyć połowę ryżu oraz połowę pomidorów. posypać przyprawami. na to położyć kawałki doprawionej ryby.Na to znów położyć warstwę pomidorów i ryżu. wierch posypać bułką tartą skropić mlekiem, rozłożyć wiórki masła i zapiekać ok 40 minut w piekarniku.