Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robiłam już nie raz i jest na prawdę pyszne.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8064
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 376
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8064
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 376
Składniki
Filety drobiowe pokroić na duże kawałki,obtoczyć w jarzynce. Pieczarki oczyścić,każdą pokroić na cztery części. Cebulę posiekać. Na oleju podsmażyć mięso,cebulkę i pieczarki. Rosół rozprowadzić w 300 ml gorącej wody,dodać do mięsa.Dusić 5 minut. Mąkę rozprowadzić w śmietanie,połączyć z mięsem. Zagotować. Podawać z ryżem.