Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robiłam już nie raz i jest na prawdę pyszne.
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 210
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1186
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1234
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13355
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 210
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1186
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1234
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13355
Składniki
Filety drobiowe pokroić na duże kawałki,obtoczyć w jarzynce. Pieczarki oczyścić,każdą pokroić na cztery części. Cebulę posiekać. Na oleju podsmażyć mięso,cebulkę i pieczarki. Rosół rozprowadzić w 300 ml gorącej wody,dodać do mięsa.Dusić 5 minut. Mąkę rozprowadzić w śmietanie,połączyć z mięsem. Zagotować. Podawać z ryżem.