Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robiłam już nie raz i jest na prawdę pyszne.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 619
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12276
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 619
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 12276
Składniki
Filety drobiowe pokroić na duże kawałki,obtoczyć w jarzynce. Pieczarki oczyścić,każdą pokroić na cztery części. Cebulę posiekać. Na oleju podsmażyć mięso,cebulkę i pieczarki. Rosół rozprowadzić w 300 ml gorącej wody,dodać do mięsa.Dusić 5 minut. Mąkę rozprowadzić w śmietanie,połączyć z mięsem. Zagotować. Podawać z ryżem.