Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Gęsty kapuśniak na żeberkach"
To szybki i łatwy do przygotowania placek – nawet laik kulinarny sobie poradz...
Odsłon: 119
Żeby sobie trochę poprawić humor i rozgrzać w coraz chłodniejsze wieczory pol...
Odsłon: 130
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Danie proste do przygotowan...
Odsłon: 131
Pomysł na dodatek do obiadu zamiast sałatki bądź surówki. Zabiera niecałe 15...
Odsłon: 27
Dzisiaj mam dla Was przepyszne pierożki z nadzieniem marchewkowym. Nadzienie...
Odsłon: 21
To szybki i łatwy do przygotowania placek – nawet laik kulinarny sobie poradz...
Odsłon: 119
Żeby sobie trochę poprawić humor i rozgrzać w coraz chłodniejsze wieczory pol...
Odsłon: 130
Delikatne mięso, z pysznym i aromatycznych sosem. Danie proste do przygotowan...
Odsłon: 131
Pomysł na dodatek do obiadu zamiast sałatki bądź surówki. Zabiera niecałe 15...
Odsłon: 27
Dzisiaj mam dla Was przepyszne pierożki z nadzieniem marchewkowym. Nadzienie...
Odsłon: 21
Składniki
Żeberka ugotuj w osolonej wodzie z dodatkiem pieprzu. Gdy będą już prawie miękkie, dodaj startą marchewkę z selerem, kostkę ziemniaków oraz majeranek i kminek. Gotuj ok. 15 minut.
Następnie dołóż odciśniętą, pokrojoną kapustę i gotuj kolejny kwadrans.
Przesmaż pokrojony w kostkę boczek i posiekaną cebulę. Połącz z kapuśniakiem.
Czas: 60 min. 1 porcja = 250 kcalŹródło: Kurier TV