Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Gęsty kapuśniak na żeberkach"
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 922
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11177
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3998
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1385
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 922
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11177
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3998
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1385
Składniki
Żeberka ugotuj w osolonej wodzie z dodatkiem pieprzu. Gdy będą już prawie miękkie, dodaj startą marchewkę z selerem, kostkę ziemniaków oraz majeranek i kminek. Gotuj ok. 15 minut.
Następnie dołóż odciśniętą, pokrojoną kapustę i gotuj kolejny kwadrans.
Przesmaż pokrojony w kostkę boczek i posiekaną cebulę. Połącz z kapuśniakiem.
Czas: 60 min. 1 porcja = 250 kcalŹródło: Kurier TV