Do góry

Dania główne Przepis na:

Gęsty kapuśniak na żeberkach

Gęsty kapuśniak na żeberkach

Autor:

Przepisów i artykułów: 993 Ocena: 8456

Dodano:

Odsłon: 4

Przepis wart wypróbowania: "Gęsty kapuśniak na żeberkach"

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Żeberka ugotuj w osolonej wodzie z dodatkiem pieprzu. Gdy będą już prawie miękkie, dodaj startą marchewkę z selerem, kostkę ziemniaków oraz majeranek i kminek. Gotuj ok. 15 minut.

  2. Następnie dołóż odciśniętą, pokrojoną kapustę i gotuj kolejny kwadrans.

  3. Przesmaż pokrojony w kostkę boczek i posiekaną cebulę. Połącz z kapuśniakiem.

  4. Czas: 60 min. 1 porcja = 250 kcal

    Źródło: Kurier TV

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń