Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9895
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2532
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1669
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 617
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3788
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9895
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2532
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1669
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 617
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3788
Składniki
Wszystko wymieszać i formować gołąbki. Piec na tłuszczu. Następnie dusić w bulionie ok 15 minut.
SOS: do tłuszczu po gołąbkach dodać 2 ząbki czosnku (zeszklić), koncentrat, śmietanę, 2 łyżki mąki - zagotować. pieprz, sól do smaku - podlać bulionem. posypać natką pietruszki