Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31024
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3680
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5522
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31024
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3680
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5522
Składniki
Wszystko wymieszać i formować gołąbki. Piec na tłuszczu. Następnie dusić w bulionie ok 15 minut.
SOS: do tłuszczu po gołąbkach dodać 2 ząbki czosnku (zeszklić), koncentrat, śmietanę, 2 łyżki mąki - zagotować. pieprz, sól do smaku - podlać bulionem. posypać natką pietruszki