Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki obiad na upalne dni.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12451
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1404
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13418
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5671
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12451
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1404
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13418
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5671
Składniki
Łososia przyprawiamy świeżym imbirem, solą i czarnym pieprzem. Pieczemy w temperaturze 140 stopni ok. 8 minut.
Moczymy rodzynki na ok. 1 godzinę przed przyrządzeniem ryby.
Pomidory, cukinię, szparagi, cebulę, kroimy w kostkę. Następnie całość smażymy na maśle klarowanym dodając sok z połówki cytryny. Na koniec dodajemy kapary. Smażymy krótką chwilę - warzywa muszą być chrupiące.