Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki obiad na upalne dni.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1658
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1435
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1448
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1593
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1658
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1435
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1448
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1593
Składniki
Łososia przyprawiamy świeżym imbirem, solą i czarnym pieprzem. Pieczemy w temperaturze 140 stopni ok. 8 minut.
Moczymy rodzynki na ok. 1 godzinę przed przyrządzeniem ryby.
Pomidory, cukinię, szparagi, cebulę, kroimy w kostkę. Następnie całość smażymy na maśle klarowanym dodając sok z połówki cytryny. Na koniec dodajemy kapary. Smażymy krótką chwilę - warzywa muszą być chrupiące.