Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pokusiłabym sie o stwierdzenie że ryby z grilla są o wiele lepsze od smażonych.
Oczyścić makrelę i umyć. Rybę natrzeć vegetą, chili i rozmarynem. Wstawić do lodówki na kilka godzin. Następnie rozgrzać grilla i piec ok 10 min. Cytrynę, oliwę z oliwek, sól i pieprz zmieszać i podczas grilliowania polewać tym rybę.
Makrelę my Polacy kochamy wędzoną. Brasileiro patrzy zawsze jednak z pewną r...
Odsłon: 3113
Świeża makrela pieczona w całości na plastrach cytryny oraz kawałkach selera...
Odsłon: 436
Indyk - pyszne białe mięso, które podbija podniebienia Polaków. Jak odpowiedn...
Odsłon: 4156
Szybki i łatwy przepis na torcik czekoladowo wiśniowy na ciemnym biszkopcie z...
Odsłon: 1280
Indyk - pyszne białe mięso, które podbija podniebienia Polaków. Jak odpowiedn...
Odsłon: 4156
Szybki i łatwy przepis na torcik czekoladowo wiśniowy na ciemnym biszkopcie z...
Odsłon: 1280
Składniki
Oczyścić makrelę i umyć. Rybę natrzeć vegetą, chili i rozmarynem. Wstawić do lodówki na kilka godzin. Następnie rozgrzać grilla i piec ok 10 min. Cytrynę, oliwę z oliwek, sól i pieprz zmieszać i podczas grilliowania polewać tym rybę.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Żeberka gotowane i smażone
Dania główne
Szarpana wieprzowina
Dania główne
Szparagi z makaronem i sosem
Dania główne
Smażone kurze bioderka, ziemniaki i marynowane ogóreczki.
Żeberka gotowane i smażone
Żeberka dzisiejsze to smaczny obiad dla mojej rodziny. Przygotowanie ich to...
Odsłon: 14
Szarpana wieprzowina
Dzisiaj zapraszam na uniwersalną propozycję obiadowo-kolacyjną, czyli szarpan...
Odsłon: 106