Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pokusiłabym sie o stwierdzenie że ryby z grilla są o wiele lepsze od smażonych.
Nie ma nic lepszego na śniadanko niż pyszne chrupiące i jeszcze ciepłe bułki...
Odsłon: 1356
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 717
Przepis dnia
Racuchy na kwaśnym mleku z jabłkami to pyszna i prosta propozycja niemal na k...
Odsłon: 5602
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 936
Nie ma nic lepszego na śniadanko niż pyszne chrupiące i jeszcze ciepłe bułki...
Odsłon: 1356
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 717
Przepis dnia
Racuchy na kwaśnym mleku z jabłkami to pyszna i prosta propozycja niemal na k...
Odsłon: 5602
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 936
Składniki
Oczyścić makrelę i umyć. Rybę natrzeć vegetą, chili i rozmarynem. Wstawić do lodówki na kilka godzin. Następnie rozgrzać grilla i piec ok 10 min. Cytrynę, oliwę z oliwek, sól i pieprz zmieszać i podczas grilliowania polewać tym rybę.