Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pokusiłabym sie o stwierdzenie że ryby z grilla są o wiele lepsze od smażonych.
Przepis dnia
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1473
Jeśli macie sentyment do budyniu z sokiem, koniecznie spróbujcie kociewskiego...
Odsłon: 115
Krokiety na twarogu z dodatkiem kolendry i chili to bardzo aromatyczne, delik...
Odsłon: 6106
Przepis dnia
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1473
Jeśli macie sentyment do budyniu z sokiem, koniecznie spróbujcie kociewskiego...
Odsłon: 115
Krokiety na twarogu z dodatkiem kolendry i chili to bardzo aromatyczne, delik...
Odsłon: 6106
Składniki
Oczyścić makrelę i umyć. Rybę natrzeć vegetą, chili i rozmarynem. Wstawić do lodówki na kilka godzin. Następnie rozgrzać grilla i piec ok 10 min. Cytrynę, oliwę z oliwek, sól i pieprz zmieszać i podczas grilliowania polewać tym rybę.