Dania główne Przepis na:
Przepisów i artykułów: 6 Ocena: 967
Dodano: 21.11.2007
Odsłon: 25398
1-2 os. | 15 min | średnie | przystępne |
Oczyścić makrelę i umyć. Rybę natrzeć vegetą, chili i rozmarynem. Wstawić do lodówki na kilka godzin. Następnie rozgrzać grilla i piec ok 10 min. Cytrynę, oliwę z oliwek, sól i pieprz zmieszać i podczas grilliowania polewać tym rybę.
Na skróty
Komentarze do przepisu (4)

rosynka 15 grudnia 2013Zgłoś do usunięcia
Fajna rybka tylko bez vegety, nie uzywam tej chemii.34 Kto głosował? | Odpowiedz

annawk 14 czerwca 2010Zgłoś do usunięcia
to jest danie - mistrzostwo świata w prostocie i stylu , pycha30 Kto głosował? | Odpowiedz

Jagoda50 15 listopada 2009Zgłoś do usunięcia
Coś wspaniałego.31 Kto głosował? | Odpowiedz

basiunia 02 lipca 2008Zgłoś do usunięcia
ojj pychotka ja tak robie pstragi i daje do srodka czosnek koperek i maselko polecam,,,,31 Kto głosował? | Odpowiedz