Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pokusiłabym sie o stwierdzenie że ryby z grilla są o wiele lepsze od smażonych.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 729
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22757
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15133
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4852
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45436
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 729
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22757
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15133
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4852
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45436
Składniki
Oczyścić makrelę i umyć. Rybę natrzeć vegetą, chili i rozmarynem. Wstawić do lodówki na kilka godzin. Następnie rozgrzać grilla i piec ok 10 min. Cytrynę, oliwę z oliwek, sól i pieprz zmieszać i podczas grilliowania polewać tym rybę.