Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8087
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 384
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8087
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 384
Składniki
Na patelni rozgrzej masło, dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek i obsmaż całość przez ok. 1 minutę. Tak przygotowanym masłem posmaruj wszystkie kromki.
Blachę wyłóż papierem do pieczenia, równomiernie rozłóż na nim kawałki chleba i włóż do nagrzanego piekarnika. Piecz w temperaturze 200°C przez ok. 10 minut.
W tym czasie możesz przygotować ulubioną pastę, aby posmarować nią gotowe grzanki. Świetnie pasują do zup.Źródło: Na żywo