Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2281
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 333
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2281
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 333
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Na patelni rozgrzej masło, dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek i obsmaż całość przez ok. 1 minutę. Tak przygotowanym masłem posmaruj wszystkie kromki.
Blachę wyłóż papierem do pieczenia, równomiernie rozłóż na nim kawałki chleba i włóż do nagrzanego piekarnika. Piecz w temperaturze 200°C przez ok. 10 minut.
W tym czasie możesz przygotować ulubioną pastę, aby posmarować nią gotowe grzanki. Świetnie pasują do zup.Źródło: Na żywo