Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19176
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13003
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1630
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232055
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19176
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13003
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1630
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232055
Składniki
Na patelni rozgrzej masło, dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek i obsmaż całość przez ok. 1 minutę. Tak przygotowanym masłem posmaruj wszystkie kromki.
Blachę wyłóż papierem do pieczenia, równomiernie rozłóż na nim kawałki chleba i włóż do nagrzanego piekarnika. Piecz w temperaturze 200°C przez ok. 10 minut.
W tym czasie możesz przygotować ulubioną pastę, aby posmarować nią gotowe grzanki. Świetnie pasują do zup.Źródło: Na żywo