Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Grzybowy przekładaniec"
Pełna warzyw zupa z koprem włoskim, kaszą bulgur i dużą ilością koperku. Kope...
Odsłon: 21
Piękna sałatka pełna smaku i kolorów. Pieczona dynia, suszone pomidory, grana...
Odsłon: 25
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 140
Pełna warzyw zupa z koprem włoskim, kaszą bulgur i dużą ilością koperku. Kope...
Odsłon: 21
Piękna sałatka pełna smaku i kolorów. Pieczona dynia, suszone pomidory, grana...
Odsłon: 25
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 140
Składniki
Ziemniaki obierz, umyj i ugotuj. Gdy ostygną, pokrój w grube plastry razem z ogórkami.
Posiekaną cebulę i grzyby zeszklij na oleju. Dopraw solą, pieprzem i majerankiem.
Śmietanę zmiksuj z jajkami, dopraw przyprawami.
Ziemniaki ułóż w formie żaroodpornej i posmaruj sosem śmietanowym. Rozłóż pozostałe warstwami, a wierzch posyp serem i zalej sosem. Wstaw potrawę do piekarnika rozgrzanego do 200°C i piecz pół godziny.Źródło: Kurier TV