Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Gulasz z indyka z marchewką"
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 5047
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 419408
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 5047
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 419408
Składniki
Pokrój mięso w kostkę i przyrumień na oleju. Dopraw i zalej winem. Gdy się wygotuje, dodaj bulion, zioła, liść laurowy i duś przez 30 minut.
Obraną marchew pokrój w słupki, a szalotki – w półksiężyce. Dodaj do mięsa. Po 5 minutach wlej śmietanę i duś do miękkości.Źródło: Na żywo