Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Indyk na sposób prowansalski"
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 80
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1187
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 452
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15472
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 80
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 1187
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 452
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 15472
Składniki
Sposób przygotowania: 1.Cytrynę sparz, wytrzyj, wyciśnij z niej sok. Mięso opłucz, osusz, skrop sokiem cytrynowym.
Czosnek przeciśnij przez praskę, wymieszaj z masłem i miodem. Dodaj zioła oraz po szczypcie soli, pieprzu i papryki. Mięso natrzyj powstałą pastą i odstaw na godzinę.
Następnie filet przełóż do brytfanki. Podlej winem. Wstaw do piekarnika rozgrzanego do temp. 200 st. Piecz około 40 minut. Przed podaniem pieczeń pokrój w plastry.Źródło: Tina