Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest zdrowe a następnie pyszne
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113045
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 423
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 766
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 574
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113045
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 423
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 766
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 574
Składniki
Kapustę wypłukać, posiekać,włożyć do garnka i wlać tyle wody,aby była nią przykryta. Doprowdzić do wrzenia i gotować na umiarkowanym ogniu ok. 45 min. w tym czasie na patelni rozgrzać olej, wrzucić pieczarki i smażyć na dużym ogniu,aż się zrumienią. Pod koniec smażenia posolić do smaku, pieczarki oprószyć mąką i mieszając smażyć jeszcze przez 1-2 min. Do ugotowanej i odcedzonej kapusty dodać osączoną z zalewy cicierzycę i usmażone pieczarki. Wszystko razem dokładnie wymieszać,doprawić solą i pieprzem. Gotować jeszcze na wolnym ogniu przez 2-3 min..Podawać z ziemniakami lub pieczywem.Smacznego!!