Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne danie i dość proste. Najczęściej podajemy je z ryżem. Nie podaję dokładnych proporcji, gdyż to zależy od wielkości naczynia żaroodpornego i od ilości takich naczyń. Podam tak, jak robiłam sama i to na oko. Nie martwcie się czasem przygotowania, gdyż podaję razem z pieczeniem.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 817
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8893
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1311
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10523
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4744
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 817
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8893
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1311
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10523
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4744
Składniki
Karczek pokroić w plasterki i ułożyć w naczyniu.
Ułożyć na nim pokrojoną w paski paprykę i drobno pokrojoną cebulę.
Wylać cały Ketchup (wiem, że to wydaje się dużo, ale w praktyce tak nie jest) i dolać Magi, a następnie zmieszać to dokładnie z karczkiem.
Piec w temp. 200 C przez ok. 2 godziny