Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne danie i dość proste. Najczęściej podajemy je z ryżem. Nie podaję dokładnych proporcji, gdyż to zależy od wielkości naczynia żaroodpornego i od ilości takich naczyń. Podam tak, jak robiłam sama i to na oko. Nie martwcie się czasem przygotowania, gdyż podaję razem z pieczeniem.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1424
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11184
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 4059
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1401
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 1424
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11184
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 4059
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1401
Składniki
Karczek pokroić w plasterki i ułożyć w naczyniu.
Ułożyć na nim pokrojoną w paski paprykę i drobno pokrojoną cebulę.
Wylać cały Ketchup (wiem, że to wydaje się dużo, ale w praktyce tak nie jest) i dolać Magi, a następnie zmieszać to dokładnie z karczkiem.
Piec w temp. 200 C przez ok. 2 godziny