Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne danie i dość proste. Najczęściej podajemy je z ryżem. Nie podaję dokładnych proporcji, gdyż to zależy od wielkości naczynia żaroodpornego i od ilości takich naczyń. Podam tak, jak robiłam sama i to na oko. Nie martwcie się czasem przygotowania, gdyż podaję razem z pieczeniem.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 741
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424858
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10668
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336945
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 741
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424858
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10668
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336945
Składniki
Karczek pokroić w plasterki i ułożyć w naczyniu.
Ułożyć na nim pokrojoną w paski paprykę i drobno pokrojoną cebulę.
Wylać cały Ketchup (wiem, że to wydaje się dużo, ale w praktyce tak nie jest) i dolać Magi, a następnie zmieszać to dokładnie z karczkiem.
Piec w temp. 200 C przez ok. 2 godziny