Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne danie i dość proste. Najczęściej podajemy je z ryżem. Nie podaję dokładnych proporcji, gdyż to zależy od wielkości naczynia żaroodpornego i od ilości takich naczyń. Podam tak, jak robiłam sama i to na oko. Nie martwcie się czasem przygotowania, gdyż podaję razem z pieczeniem.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 160
Polecam.
Odsłon: 786
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 122
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 160
Polecam.
Odsłon: 786
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 122
Składniki
Karczek pokroić w plasterki i ułożyć w naczyniu.
Ułożyć na nim pokrojoną w paski paprykę i drobno pokrojoną cebulę.
Wylać cały Ketchup (wiem, że to wydaje się dużo, ale w praktyce tak nie jest) i dolać Magi, a następnie zmieszać to dokładnie z karczkiem.
Piec w temp. 200 C przez ok. 2 godziny