Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W końcu skoki są prawda? Trzeba by je jakoś po męsku potraktować :))
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 93875
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2716
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3534
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1635
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2307
Do świąt Bożego Narodzenia coraz bliżej. Dlatego, jeśli planujesz upiec pyszn...
Odsłon: 93875
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2716
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3534
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1635
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2307
Składniki
Karkówkę kroję w plastry, nacieram solą, czosnkiem i pieprzem odstawiam na chwilę. Mięso obsmażam na oliwie z obu stron na rumiano. Dodaję cebulę i masło. Kiedy cebula się zeszkli dolewam piwo, miód, rozmaryn, liście laurowe i ziele. Przykrywam i duszę przez około 20 minut. Doprawiam do smaku solą, pieprzem i podaję z talarkami z ziemniaków.