Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W końcu skoki są prawda? Trzeba by je jakoś po męsku potraktować :))
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13169
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2529
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3683
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4629
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13169
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2529
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3683
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4629
Składniki
Karkówkę kroję w plastry, nacieram solą, czosnkiem i pieprzem odstawiam na chwilę. Mięso obsmażam na oliwie z obu stron na rumiano. Dodaję cebulę i masło. Kiedy cebula się zeszkli dolewam piwo, miód, rozmaryn, liście laurowe i ziele. Przykrywam i duszę przez około 20 minut. Doprawiam do smaku solą, pieprzem i podaję z talarkami z ziemniaków.