Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W końcu skoki są prawda? Trzeba by je jakoś po męsku potraktować :))
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326482
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12093
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16888
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5526
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326482
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12093
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16888
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5526
Składniki
Karkówkę kroję w plastry, nacieram solą, czosnkiem i pieprzem odstawiam na chwilę. Mięso obsmażam na oliwie z obu stron na rumiano. Dodaję cebulę i masło. Kiedy cebula się zeszkli dolewam piwo, miód, rozmaryn, liście laurowe i ziele. Przykrywam i duszę przez około 20 minut. Doprawiam do smaku solą, pieprzem i podaję z talarkami z ziemniaków.