Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Karkówka w herbacie"
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 72
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 77
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 72
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 77
Składniki
W gorącym bulionie zaparz herbatę. Mięso natnij, w nacięcia włóż czosnek. Wymieszaj przyprawy, natrzyj mięso.
W brytfance podgrzej smalec i obsmaż mięso. Zalej bulionem i duś do miękkości. Pod koniec wlej wino, dodaj pokrojone jabłko, podsmażoną cebulę. Wlej śmietanę i duś jeszcze 20 min. Przypraw.
<strong>Porcje 5. 60 min. Cena 2,40 zł. Kalorie 424 kcal.</strong>Źródło: Takie jest życie