Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna karkówka pieczona w sosie majonezowym z dodatkiem mini pieczarek.
Karkówkę pokroić w plastry, rozbić cienko.
Wszystkie składniki na sos połączyć, dokładnie wymieszać.
Mięso wrzucić do sosu majonezowego i zostawić na całą noc w lodówce.
Następnie karkówkę wraz z sosem przekładamy do naczynia żaroodpornego, posypujemy cebulą pokrojoną w pióra, oraz na wierzch kładziemy podsmażone pieczarki.
Zapiekamy pod przykryciem ok 60 minut w piekarniku rozgrzanym do 200’C.
Na około 20 minut przed końcem pieczenia odkryć mięso i dopiec wierzch na chrupko.
Ta karkówka wzbudzi zachwyt zarówno dzieci jak i dorosłych. A co najważniejsz...
Odsłon: 32010
Moi kochani, dzisiaj przepis na pyszną, soczystą, pieczoną karkówkę. Świetny...
Odsłon: 56586
obiad zrobiony w jednym naczyniu, wystarczy dodać surówkę i gotowe danie
Odsłon: 11536
Bardzo sycące „fit” danie, przyrządzone na specjalne życzenie.
Odsłon: 307
Przepis dnia
Takie danie to smak z dzieciństwa,robiła mi go babcia.Nie każdy zna lub pamię...
Odsłon: 33004
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kolejne ciasto siostry Anastazji, oczywiście do przepisu...
Odsłon: 31613
Soczysta pieczeń z karkówki, bardzo aromatyczna i smaczna.
Odsłon: 9594
Bardzo sycące „fit” danie, przyrządzone na specjalne życzenie.
Odsłon: 307
Przepis dnia
Takie danie to smak z dzieciństwa,robiła mi go babcia.Nie każdy zna lub pamię...
Odsłon: 33004
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kolejne ciasto siostry Anastazji, oczywiście do przepisu...
Odsłon: 31613
Soczysta pieczeń z karkówki, bardzo aromatyczna i smaczna.
Odsłon: 9594
Składniki
Karkówkę pokroić w plastry, rozbić cienko. Wszystkie składniki na sos połączyć, dokładnie wymieszać. Mięso wrzucić do sosu majonezowego i zostawić na całą noc w lodówce.
Następnie karkówkę wraz z sosem przekładamy do naczynia żaroodpornego, posypujemy cebulą pokrojoną w pióra, oraz na wierzch kładziemy podsmażone pieczarki.
Zapiekamy pod przykryciem ok 60 minut w piekarniku rozgrzanym do 200’C. Na około 20 minut przed końcem pieczenia odkryć mięso i dopiec wierzch na chrupko.
Przepisy Dania główne
Dania główne
Pierogi z białym serem
Dania główne
Pstrąg z grilla
Dania główne
Cukinia faszerowana mięsem i kaszą kuskus
Dania główne
Risotto ze szparagami
Pierogi z białym serem
Pyszne pierogi z białym serem polane przesmażoną śmietaną i posypane cukrem i...
Odsłon: 13
Pstrąg z grilla
Idealna ryba na piątkowy grill. Doprawiona na ostro była gotowa w 15 minut.
Odsłon: 32