Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
rozpływa się w ustach :D
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10318
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5948
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5300
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12762
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4529
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10318
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5948
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5300
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12762
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4529
Składniki
piersi z kurczaka pokroić w kostkę, obtoczyć w przyprawie "KAMIS" i pozostawić w lodówce na ok. 2 godziny.
Następnie usmażyć piersi na oleju i wyłożyć do naczynia ( najlepiej w formie prostokąta bądź owalnego) - niech przestygną.
Na piersi wyłożyć cebule pokrojone w kostki, 4 łyżki ketchupu, ogórki pokrojone w kostkę i na to 5 łyżek majonezu.
Potem wyłożyć kukurydzę i zrobić sos z 4 łyżek ketchupu i 4 łyżek majonezu.
Na wierzch posypać drobno pokrojoną kapustę pekińską, którą należy posolić :)