Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe i smaczne!
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 74
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 113
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 74
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 113
Składniki
Podzielić fileta na pół i zrobić w nim nożem kieszonki.
Z 3 łyżek oliwy, ząbka czosnku, papryki w proszku, pieprzu i soli przygotować marynatę do kurczaka - wysmarować przygotowane filety i odłożyć na co najmniej godzinę do lodówki.
Szpinak udusić z dodatkiem soli, pieprzu i 2 lub 3 ząbków czosnku. Przestudzić.
Do kieszonek z fileta nakładamy szpinak i zamykamy "wejście" wykałaczką.
Smażymy kieszonki na patelni do grilowania. Po około 4 min. z obu stron.
SMACZNEGO!!!