Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe i smaczne!
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1170
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 38836
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31054
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1170
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 38836
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31054
Składniki
Podzielić fileta na pół i zrobić w nim nożem kieszonki.
Z 3 łyżek oliwy, ząbka czosnku, papryki w proszku, pieprzu i soli przygotować marynatę do kurczaka - wysmarować przygotowane filety i odłożyć na co najmniej godzinę do lodówki.
Szpinak udusić z dodatkiem soli, pieprzu i 2 lub 3 ząbków czosnku. Przestudzić.
Do kieszonek z fileta nakładamy szpinak i zamykamy "wejście" wykałaczką.
Smażymy kieszonki na patelni do grilowania. Po około 4 min. z obu stron.
SMACZNEGO!!!