Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe i smaczne!
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 911
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4546
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1163
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 522
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 911
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4546
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1163
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 522
Składniki
Podzielić fileta na pół i zrobić w nim nożem kieszonki.
Z 3 łyżek oliwy, ząbka czosnku, papryki w proszku, pieprzu i soli przygotować marynatę do kurczaka - wysmarować przygotowane filety i odłożyć na co najmniej godzinę do lodówki.
Szpinak udusić z dodatkiem soli, pieprzu i 2 lub 3 ząbków czosnku. Przestudzić.
Do kieszonek z fileta nakładamy szpinak i zamykamy "wejście" wykałaczką.
Smażymy kieszonki na patelni do grilowania. Po około 4 min. z obu stron.
SMACZNEGO!!!