Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe i smaczne!
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 815
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8177
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13048
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 385
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 131
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2244
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 815
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8177
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13048
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 385
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 131
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2244
Składniki
Podzielić fileta na pół i zrobić w nim nożem kieszonki.
Z 3 łyżek oliwy, ząbka czosnku, papryki w proszku, pieprzu i soli przygotować marynatę do kurczaka - wysmarować przygotowane filety i odłożyć na co najmniej godzinę do lodówki.
Szpinak udusić z dodatkiem soli, pieprzu i 2 lub 3 ząbków czosnku. Przestudzić.
Do kieszonek z fileta nakładamy szpinak i zamykamy "wejście" wykałaczką.
Smażymy kieszonki na patelni do grilowania. Po około 4 min. z obu stron.
SMACZNEGO!!!