Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Chleb namoczyć, odcisnąć. Mięso wymieszać z jajkiem, odciśniętym chlebem, natką pietruszki, przyprawić do smaku.
Papier do pieczenia wysypać bułką tartą na to rozłożyć mięso w formie prostokąta. Na środku ułożyć parówki i zwinąć klops jak roladę.Ściśle owinąć papierem śniadaniowym i piec 30 min. w temp. 170 stopni. Następnie po 30 min wyjąć klops odwinąć i skropić olejem i ponownie zawinąć i piec 30 min. Podawać z sosem i dowolną surówką.