Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 146
Polecam.
Odsłon: 779
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 117
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 146
Polecam.
Odsłon: 779
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 117
Składniki
Chleb namoczyć, odcisnąć. Mięso wymieszać z jajkiem, odciśniętym chlebem, natką pietruszki, przyprawić do smaku.
Papier do pieczenia wysypać bułką tartą na to rozłożyć mięso w formie prostokąta. Na środku ułożyć parówki i zwinąć klops jak roladę.Ściśle owinąć papierem śniadaniowym i piec 30 min. w temp. 170 stopni. Następnie po 30 min wyjąć klops odwinąć i skropić olejem i ponownie zawinąć i piec 30 min. Podawać z sosem i dowolną surówką.