Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 471
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1816
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 374
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 471
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1816
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 374
Składniki
Chleb namoczyć, odcisnąć. Mięso wymieszać z jajkiem, odciśniętym chlebem, natką pietruszki, przyprawić do smaku.
Papier do pieczenia wysypać bułką tartą na to rozłożyć mięso w formie prostokąta. Na środku ułożyć parówki i zwinąć klops jak roladę.Ściśle owinąć papierem śniadaniowym i piec 30 min. w temp. 170 stopni. Następnie po 30 min wyjąć klops odwinąć i skropić olejem i ponownie zawinąć i piec 30 min. Podawać z sosem i dowolną surówką.