Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybkie, łatwe, pyszne
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 328
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 365
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Istnieje wiele sposobów na podanie kurczaka, innych niż kotlety. Poniżej pomy...
Odsłon: 328
Dla małych i dla dużych. Polecam.
Odsłon: 2282
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 365
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 124
Składniki
Zgniecione ząbki czosnku lekko poddusić na oleju.
Na gorący olej wrzucić pokrojonąw cienkie plasterki cukinię (jeśli jest niewielka i młoda może być ze skórką). Dusić, aż cukinia będzie miękka. Lekko osolić, dodać pieprz.
Dodać śmietanę i dalej dusić do zgęstnienia sosu. W razie potrzeby dosypać soli i pieprzu.
Ugotowany makaron kokardki wymieszać z sosem.