Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Porcja zawiera 350 kcal
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 194
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 75
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 105
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 194
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 75
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 105
Składniki
Zagotuj wodę w trzech naczyniach. Osobno ugotuj opłakaną soczewicę, ryż oraz makaron.Odcedź i zamieszaj dokładnie składniki. Cebulę pokrój na talarki, czosnek drobno posiekaj i usmaż na oleju, wlej przecier pomidorowy, zagotuj. Dodaj do sosu płatki chili. Tak przygotowanym sosem polej mieszankę ryżu, makaronu i soczewicy. Podawaj na gorąco.