Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Porcja zawiera 350 kcal
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34162
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1364
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Zagotuj wodę w trzech naczyniach. Osobno ugotuj opłakaną soczewicę, ryż oraz makaron.Odcedź i zamieszaj dokładnie składniki. Cebulę pokrój na talarki, czosnek drobno posiekaj i usmaż na oleju, wlej przecier pomidorowy, zagotuj. Dodaj do sosu płatki chili. Tak przygotowanym sosem polej mieszankę ryżu, makaronu i soczewicy. Podawaj na gorąco.