Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7917
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1206
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13692
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7917
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1206
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13692
Składniki
Umyc i przeciac piers na pol.
Potluc troszke tluczkiem,Posolic,popieprzyc,opanierowac w jajku bulce tartej.
Klasc na goracy olej,obsmazyc z jednej strony,przewrocic na druga,lekko podsmazyc ,polozyc plaster ananasu i plasterej sera.
Smazyc pod przykryciem az ser sie roztopi.
Podawac z bita smietana.