Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8261
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2829
Polecam.
Odsłon: 1473
Polecam.
Odsłon: 435
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8261
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2829
Polecam.
Odsłon: 1473
Polecam.
Odsłon: 435
Składniki
Umyc i przeciac piers na pol.
Potluc troszke tluczkiem,Posolic,popieprzyc,opanierowac w jajku bulce tartej.
Klasc na goracy olej,obsmazyc z jednej strony,przewrocic na druga,lekko podsmazyc ,polozyc plaster ananasu i plasterej sera.
Smazyc pod przykryciem az ser sie roztopi.
Podawac z bita smietana.